Voorwaarden België

Selecteer alstublieft uw taal:

Laatst bijgewerkt: 25 augustus 2023

Welkom op de White Club-registratiewebsite! Deze website is gemaakt om informatie te verstrekken over het White Club multilevel marketingprogramma en om individuen te helpen begrijpen hoe ze kunnen deelnemen en hun eigen teams kunnen vormen. Lees deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig door voordat u deze website gebruikt. Door deze website te bezoeken en te gebruiken, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Algemene Voorwaarden.

1. Eigendom en doel:

De White Club-registratiewebsite is eigendom van en wordt beheerd door een geregistreerde deelnemer van het White Club multilevel marketingprogramma. Het doel van deze website is om informatie en begeleiding te bieden aan personen die geïnteresseerd zijn in het leren kennen van het programma en het vormen van hun eigen teams.

2. Geen officiële website:

Houd er rekening mee dat de White Club-registratiewebsite geen officiële website is van het White Club multilevel marketingbedrijf. Het wordt uitsluitend beheerd door een onafhankelijke deelnemer om te demonstreren hoe het programma werkt en om potentiële deelnemers inzicht te geven in het proces van deelname aan en het creëren van teams.

3. Nauwkeurigheid van informatie:

Hoewel we ernaar streven nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, kunnen we de juistheid, volledigheid of betrouwbaarheid van de informatie op deze website niet garanderen. De hier verstrekte informatie is uitsluitend voor informatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als officieel advies of goedkeuring van het multilevelmarketingbedrijf White Club.

4. Deelname aan het White Club-programma:

Alle informatie op deze website met betrekking tot deelname aan het White Club multilevel marketingprogramma is gebaseerd op de ervaringen en kennis van de website-eigenaar. Op daadwerkelijke deelname aan het programma zijn de algemene voorwaarden van het officiële White Club-bedrijf van toepassing. We raden u aan het officiële bedrijfsmateriaal en -beleid te lezen voordat u een beslissing neemt.

5. Links naar derden:

Deze website kan links naar websites of bronnen van derden bevatten. Deze links zijn bedoeld voor uw gemak, maar wij onderschrijven, controleren of monitoren de inhoud van deze websites van derden niet. Uw gebruik van dergelijke websites is op eigen risico en wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade of verliezen die voortkomen uit uw gebruik van links van derden.

6. Intellectueel eigendom:

Alle inhoud op deze website, inclusief tekst, afbeeldingen, afbeeldingen, logo’s en andere materialen, wordt beschermd door wetten op intellectueel eigendom en behoort toe aan hun respectievelijke eigenaren. U mag de inhoud van deze website niet reproduceren, distribueren, wijzigen of gebruiken zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de eigenaar.

7. Beperking van aansprakelijkheid:

In geen geval zal de website-eigenaar aansprakelijk zijn voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg-, speciale of voorbeeldschade die voortvloeit uit of verband houdt met uw gebruik van deze website of de informatie die hierin wordt verstrekt.

8. Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden:

Wij behouden ons het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of bij te werken. De meest actuele versie wordt op deze pagina geplaatst, samen met de ingangsdatum.

9. Contactgegevens:

Als u vragen of opmerkingen heeft over deze Algemene Voorwaarden of het gebruik van deze website, neem dan contact met ons op via:

Contactgegevens

Houd er rekening mee dat uw gebruik van deze website onderworpen is aan deze Algemene Voorwaarden. Door deze website te bezoeken en te gebruiken, erkent u dat u deze Algemene voorwaarden heeft gelezen, begrepen en ermee akkoord gaat.

Schrijf je in!

Ontvang ons nieuws
van het Belgische team